Brekr

Hij ziet er stoer uit, rijdt lekker en komt ook nog eens van eigen bodem. De Brekr is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van elektrische brommers, met authentiek design aangedreven door moderne techniek. Brekr is een volledig Nederlands product, vindt z’n oorsprong in Doetinchem en wordt geproduceerd in Veghel, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de brommers bouwen. De naam stamt af van het Achterhoekse ‘brekken’, dat staat voor maximaal lol trappen. Daar houden wij ook van, daarom organiseert De Zoes Brekr-tochten door Gemeente Peel & Maas en verder!

Klassiek met een ruig randje
Deze stijlvolle e-brommer is niet te verwarren met een e-chopper. Door de smalle motorbanden rijdt de Brekr heerlijk soepel en het ontwerp is bovendien een lust voor het oog. Daar kun je mee voor de dag komen in de pittoreske dorpjes die Noord-Limburg rijk is.

Dit model, dat nog niet eerder bestond en historie en toekomst samensmelt, past bij de Zoes. Nostalgisch herkenbaar en toch helemaal van nu. Een ritje maken is ook nog eens lief voor het leefgebied van planten, dieren en mensen, want als elektrische brommer is de Brekr uiteraard uitstootvrij.

3-uur touren voor €39,50 

 

Heb je een vraag?